Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate


Societatea EVLAVEIA SRL cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea,

este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter

personal in calitate de persoane vizate (utilizatori ai website-ului Evlaveia, clienti, potentiali clienti, consumatori, potentiali consumatori)in

cadrul prezentei Politici de prelucrare a datelor cu caracter personal, aplicabile pentru scopurile listate mai jos.


Aceasta Politica are aplicabilitate asupra tuturor dispozitivelor utilizate in scopul accesarii website-ului, dispozitive de tip 

smartphone, tableta, computer. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile legate de utilizarea acestora (expuse in acest

document din punct de vedere al protectiei datelor cu caracter personal dar si in termenii si conditiile generale, din punct de vedere al

informatiilor confidentiale, drepturi de autor, etc.), va rugam sa nu utilizati site-ul Evlaveia.ro


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a

acestor date, modificata si completata, Evlaveia administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu

caracterpersonal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, in contextul vizitarii site-ului si achizitionarii produselor noastre.

Prin bifarea faptului ca sunteti de acord cu Termenii si conditiile / Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal sau dupa caz, prin 

continuarea utilizarii site-ului si serviciilor noastre ulterior parcurgerii acestei Politici, sunteţi de acord cu aceasta Politica de prelucrare a 

datelor cu caracter personal.


    EVLAVEIA SRL colecteaza si prelucreaza datele dvs. cu caracter personal pentru urmatoarele scopuri de prelucrare:


- administrarea, imbunatatirea si realizarea serviciilor furnizate de site-ul Evlaveia.ro

- activitati comerciale de vanzari, inclusiv vanzari online pe website-ul Evlaveia.ro, administrarea conturilor clientilor, cercetare / studii de

piata, statistica.

- reclama, marketing si publicitate, activitati de promovare a produselor Evlaveia, desfasurarea campaniilor promotionale,transmiterea de

newslettere 

(buletine informative), de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului consumatorului.

- activitati de post vanzari, cuprinzand servicii de relatii cu clientii, informarea utilizatorilor / clientilor privind evaluarea produselor oferite 

(inclusiv evaluarea produselor pe website-ul Evlaveia), inlocuiri de produse.

- in scop probatoriu in legatura cu activitatile de mai sus si de arhivare.

 

    Pentru realizarea scopurilor de mai sus prelucram urmatoarele categorii de date cu caracter personal:


- pentru administrarea, imbunatatirea si realizarea serviciilor furnizate de site-ul Evlaveia.ro: nume, prenume, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, 

adresa IP, tipul de echipament hardware, informatii in legatura cu intervalul orar precum si data la care a fost folosit website-ul Evlaveia, alte 

informatii care rezulta din folosirea aplicatiilor de tip cookies. Pentru mai multe informatii legate de cookie-uri, va rugam consultati Politica 

privind utilizarea cookie-urilor.

- pentru activitati comerciale de vanzari, cuprinzand realizare, administrare si dezvoltare vanzari, inclusiv vanzari online pe website-ul Evlaveia.ro, 

administrarea conturilor clientilor, cercetare/ studii de piata, statistica: nume, prenume, adresa (domiciliu/resedinta), cod numeric personal, e-mail, 

seria si numarul cartii de identitate, date bancare, in scopul efectuarii platii, adresa de livrare

- pentru reclama, marketing si publicitate, activitati de promovare a produselor si serviciilor Evlaveia, desfasurarea companiilor promotionale, 

transmiterea de newslettere (buletine informative), de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului consumatorului: nume si prenume, 

telefon/fax, e-mail, adresa (domiciliu/resedinta), obisnuinte/preferinte/comportament.

- in scop probatoriu in legatura cu activitatile de mai sus si de arhivare: stocarea de date cu caracter personal mentionate la scopurile de mai sus, 

in vederea mentinerii evidentelor legate de activitatile desfasurate, pentru protejarea drepturilor in justitie si exercitarea altor drepturi conform 

legii si contractelor incheiate, indeplinirea eventualelor cerinte de arhivare, in acord cu dispozitiile legale.


Datele cu caracter personal care beneficiaza de un regim special de protectie cum ar fi codul numeric personal, seria si numarul actului de identitate, 

vor fi colectate si prelucrate in conditii limitative si in concordanta cu dispozitiile legale pentru asigurarea respectarii regulilor aplicabile in 

domeniul protectiei datelor cu privire la acestea.


Furnizarea datelor cu caracter personal este necesara pentru ca Evlaveia sa realizeze activitatile listate conform celor de mai sus. Un refuz din 

partea dvs. de a ne furniza aceste date ar putea atrage imposibilitatea din partea societatii Evlaveia de a va furniza respectivele servicii, informatii, 

de a raspunde solicitarilor dvs. sau de a realiza orice alte activitati din cele listate mai sus.

    

    Cui dezvaluim datele dvs. cu caracter personal


In vederea realizarii unuia sau mai multor scopuri din cele mentionate mai sus, Evlaveia poate dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal 

urmatoarelor categorii de destinatari: furnizori de servicii (IT, curierat, servicii de plata / bancare), autoritati publice (Parchet, Politie, 

instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului), in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate 

si dvs. ca persoana vizata in contextul exercitarii dreptului dvs. de acces.

    

     Prin citirea prezentei Politici ati luat la cunostinta de faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege:


- de a fi informati cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, conform legii;

- de acces la datele dvs. cu caracter personal;

- de interventie asupra datelor dvs. cu caracter personal;

- de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat;

- de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati rectificarea, actualizarea ori stergerea datelor in conditiile legii - 

in cazul datelor cu caracter personal prelucrate pentru scopuri de marketing direct, acest drept poate fi exercitat oricand, in mod gratuit si fara 

justificare;

- de a va adresa justitiei in cazul in care s-au constatat incalcari ale legislatiei in materie.


Va puteti exercita aceste drepturi trimitand un e-mail pe adresa office@evlaveia.ro sau ne puteti scrie o cerere la urmatoarea adresa de posta: 

SC EVLAVEIA SRL, ROMAN, STR GLORIEI, NR 11, COD POSTAL 611113.


    Durata prelucrarii datelor


Durata prelucrarii datelor va fi determinata in general de momentul exercitarii dreptului dumneavoastra la opozitie, in conditiile art. 15 alin. 2 

din Legea nr. 677/2001. De asemenea, Evlaveia poate stoca datele cu caracter personal pe o astfel de durata mai indelungata, in scop probatoriu si 

de arhivare.


Totodata, stocarea datelor personale pentru o perioada mai indelungata de timp se poate realiza pentru realizarea de statistici, imbunatatirea 

serviciilor, administrarea conturilor clientilor, cercetare / studii de piata.


Whatsapp Whatsapp